University of Technology Sydney

PROJECT: With a view to attract more students to the space, Formula was engaged to construct a new informal learning space and student locker area within the university’s Engineering and IT building.
Formula supplied, manufactured and installed a range of custom joinery pieces, lockers and loose furniture and undertook all associated services modifications. Consisting of multiple angles and built atop a sloping floor, the unique and detailed central joinery unit benefited from the experience and specialist joinery skills of Formula’s team
The bespoke joinery pieces create dynamism within the space and are already highly favoured by students for casual meeting spaces and a spot to relax.

ADDRESS: Building 11, University of Technology Sydney,

SIZE: 100m2

DURATION: Six Weeks

DESIGN: PTID Architects

Download the Case Study