QUT Gardens Point Library

PROJECT: Immediately proving a success with students, Formula proudly worked alongside QUT and Vabasis Architects to refurbish Level 5 of the Gardens Point campus library.
The project was completed in two stages ensuring students had uninterrupted use of the space. Formula carefully relocated reference books and shelving to a specially configured zone allowing access to necessary resources for the duration of the works
Existing amenities were reconfigured to include a new PWD facility and fully refurbished male and female amenities. A varied array of student spaces were constructed, including glazed office style meeting rooms, freestanding ‘pods’ bound in custom timber panelling and booth meeting areas. The new spaces are complimented with automated lighting and the latest AV and data systems.

ADDRESS: Gardens Point Campus, George Street, Brisbane
SIZE: 1,200m2
DURATION: 12 Weeks
DESIGN: Vabasis

Download the Case Study