Ostwald Brothers

SCOPE: Conversion of a derelict industrial warehouse into a multi-level, modern commercial office.

PROJECT: The architect sought to create design features from the warehouses existing industrial elements including the internal sawtooth roof profile; contrasted against extensive use of living green space. The facility houses a variety of executive and middle management office spaces, extensive open plan workstations areas, break out zones and a commercial-grade kitchen to service the in-house restaurant. The project called for the latest data/comms and BMS systems and incorporates state-of-the-art technology.

ADDRESS: Montague Road, West End (Brisbane)

SIZE: 3,287m2

DURATION: 15 Weeks

DESIGN: Harry Poulos Architects

Download Ostwald Brothers Case Study

View the timelapse video:

“Alan Carter has done a fantastic job on our project and always went above and beyond and nothing was too much trouble. I would not hesitate to engage Formula Interiors for any future projects”
Anthony Richardson – CFO – Ostwald Bros