HWL Ebsworth – Brisbane

PROJECT: In planning the new office at the iconic 480 Queen Street, HWL Ebsworth sought a workplace designed to maximise efficiency, productivity and collaboration and reflected the calibre of their practice. The result is a visually stunning, premium grade fitout that maximises the 360° views of Brisbane and surrounds.
Formula’s Neat office partitions were installed throughout the office, providing the fit out the high level of detail the client and designers were seeking. Switchable glass was installed to the multi-function space allowing privacy when needed, without compromising the breathtaking views from reception all the way to Moreton Island.
Spanning three floors, other elements of the project included built in furniture, workstations and storage, staff amenities and kitchens, complimented by glamorous finishes and fittings. Electrical, data and security works were undertaken, along with alterations to mechanical chilled beam services.
Formula’s fitout expertise led to easily overcoming challenging hoisting and access conditions associated with completing an integrated fitout within an ongoing building project of 32 stories.

ADDRESS: Level 17, 18 and 19, 480 Queen Street, Brisbane

SIZE: 5,000m2

DURATION: 14 Weeks

DESIGN: Graham Nicholas

Download the Case Study

“The Formula team were great to work with, nothing was too difficult and they always jumped at the opportunity to assist. Our collective client HWL Ebsworth were very pleased with the final project and level if finish.”

Mark Shepherd – Graham Nicholas

Click here to discovermore about Formula’s Neat partition system used throughout the new HWL Ebsworth office.